Dočasný návrat
Thu 26 Mar 2020 - 12:10
Má drahá, milá smečko!
Jak jsem před mnoha a mnoha dny slíbila, vrátila jsem se. Poutnice Aminta opět navštívila svou starou, dobou smečku.
Nevím, na jak dlouho se zdržím. Trošku vám to tady vyspravím, protože jsem si všimla, že od mého odchodu smečka značně upadla. Můžete se těšit na nové aktualizace na webu a zároveň mám pro vás připravený jeden návrh, který by hru značně posunul dopředu.
Jsem nachystaná ve zprávách, na mailu (kdyby jste mi chtěli nechat nějaký vzkaz v infu pro Alfu), prakticky všude. Stačí jen napsat a můžeme se sejít.
Vaše bývalá Alfa,
Aminta
Jak jsem před mnoha a mnoha dny slíbila, vrátila jsem se. Poutnice Aminta opět navštívila svou starou, dobou smečku.
Nevím, na jak dlouho se zdržím. Trošku vám to tady vyspravím, protože jsem si všimla, že od mého odchodu smečka značně upadla. Můžete se těšit na nové aktualizace na webu a zároveň mám pro vás připravený jeden návrh, který by hru značně posunul dopředu.
Jsem nachystaná ve zprávách, na mailu (kdyby jste mi chtěli nechat nějaký vzkaz v infu pro Alfu), prakticky všude. Stačí jen napsat a můžeme se sejít.
Vaše bývalá Alfa,
Aminta
- NPC Wolfy-chan
Re: Dočasný návrat
Thu 26 Mar 2020 - 16:03
Má bývalá Alfo,
Jsem velice poctěna tvojí návštěvou a doufám, že se nám spolu podaří Ambodii znovu posunout vpřed. Moc děkuji za tvou návštěvu
Alfa Wolfy-chan
Jsem velice poctěna tvojí návštěvou a doufám, že se nám spolu podaří Ambodii znovu posunout vpřed. Moc děkuji za tvou návštěvu
Alfa Wolfy-chan
- StřelaAlfa
Fri 27 Mar 2020 - 12:10
Jsem moc ráda, že ses u nás zase zastavila Aminto. Ráda tě tu uvidím.
- NPC Jessi
Sat 28 Mar 2020 - 12:08
Aminto. Vítej zpět! Jsem podctěna tvou návštěvou. Celá smečka tě jistě ráda přivítá.
- NPC Lady Snow
Sat 28 Mar 2020 - 17:26
Drahá Aminto,
jsem velice potěšena tvým dočasným návratem! Celou dobu jsem v tichosti doufala, že se co nejdříve vrátíš - a myslím, že nejsem jediná - a dočkala jsem se! Celé smečce jsi moc chyběla.
jsem velice potěšena tvým dočasným návratem! Celou dobu jsem v tichosti doufala, že se co nejdříve vrátíš - a myslím, že nejsem jediná - a dočkala jsem se! Celé smečce jsi moc chyběla.
- NPC Hirko
Wed 1 Apr 2020 - 9:37
Ahoj milá Aminto,
jsem velmi potěšena, že ses k nám zase na chvíli vrátila
jsem velmi potěšena, že ses k nám zase na chvíli vrátila
- AnonymníAnonymní
Wed 1 Apr 2020 - 11:02
Ahoj Aminto,
Do smečky jsem přišla už když jsi tu nebyla ale ráda tě poznám
Do smečky jsem přišla už když jsi tu nebyla ale ráda tě poznám