Vánoce v Ambodii
+2
NPC Jessi
NPC Wolfy-chan
6 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
- AnonymníAnonymní
Re: Vánoce v Ambodii
Sun 20 Dec 2020 - 20:38
Opatrně jsem zpod stromu za závěsné stužky začal tahat jednu po druhé šišky. Nebyly to obyčejné šišky - byly obmotané barevnými travami a polepené kouzelným práškem. Ten měl zajišťovat klidné spaní. Jako první jsem se s šiškou vydal k hnědé vlčici - myslím, že se jmenuje Cali. Zatím jen bezeslova seděla.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 20:41
Ze svého místa jsem sledoval Modráska s pestrobarevnými šiškami. Při pohledu na ně jsem se musel pousmát. Byl tu nový a přesto se takhle snažil, měl jsem z něj dočista jiný pocit, než ze Zacha. Modrásek do Ambodie zapadal.
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 20:45
Pootevřela jsem pusu abych něco řekla, ale v tom ke mně přišel vlk, pravděpodobně tu byl nový. Zvedla jsem oči a podívala se na něho. Když jsem uviděla že mi nejspíš nese dárek, uhla jsem pohledem a předstírala že jsem kámen.
- Sára
Sun 20 Dec 2020 - 20:46
Tiše jsem seděla u stromku. Najednou jsem si uvědomila, že nemám dárky. (moje mysl)( Co mám vymyslet? Co kdybych odběhla a každému dala králíka. Počkat, Kde mám sehnat tolik králíků? Nesmysl vymyslím něco jiného. Co třeba jít do lesa a každému přiníst největší šišku co najdu. Bingo. ) Řekla jsem, že odběhnu pro dárky.Pak přeběhla louka a běžela lesem, nasbírala jsem jen ty největší šišky co jsem našla. Potom jsem je lehce posypala sněhem a zabalila. Utíkala jsem co nejrychleji jak jsem mohla, když jsem dorazila, opatrně každému dala zabalenou šišku. Přišlo mi to hodně trapné tak jsem si sedla co nenápadněji od stromku.(stydila jsem se)
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 20:48
/pockat, nejsou ty sisky pro dobre spani variantou tveho "zkazeneho" lapace snu ktery jsi vyrobil v realite, zelvi pane?
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 20:50
„Ty jsi Cali, ne?“ zeptal jsem se vlčice, zjevně ne právě nadšené z toho, že jí někdo věnuje pozornost. „Já jsem Křivozub. Tady máš... šišku. Měla by být očarovaná kouzlem dobrého spánku. Nejspíš. Pravděpodobně. Od želvy.“
Otočil jsem se a šel rozdat zbytek svých šišek.
Otočil jsem se a šel rozdat zbytek svých šišek.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 20:50
Všiml jsem si dárku od Sáry a zvědavě ho rozbalil. Byla to veliká šiška posypaná sněhem a já Sáře s pousmáním poděkoval. Tušil jsem, že to byl dárek narychlo, ale neměl jsem to Sáře za zlé, naopak bylo milé, že si vzpomněla, přestože byla ve smečce jen krátkou dobu.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 20:52
Další dárek jsem dostal od Modráska. Poděkoval jsem mu a přidal jeho dárek k ostatním. Zdálo se, že budeme mít v příštích solarech s Wolfy náramně vyzdobenou jeskyni.
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 20:53
,,A-ano jsem, a děk-" uprostřed věty jsem ztichla a snažila se co nejpřátelštěji usmát, i když mi do smíchu moc nebylo. Nejspíš to vypadalo falešně. Mrzelo mě že pro nikoho nemám žádný dárek.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 20:58
Kolem nás panovala vánoční atmosféra a já i Wolfy jsme měli radost, že jsme se s ostatními zase po nějaké době sešli. Bylo mi jen trochu líto, že nedorazila Hirka s Rimem, ale rozhodl jsem se, že jim co nejdříve jejich dárky sám donesu. Co se týče dárků pro Střelku s Arcem, které jsem sehnal pro případ, že by se vrátili, raději jsem na ně nezaváděl řeč, abych tu příjemnou atmosféru nepokazil.
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 21:06
Odkašlal jsem si. „Svátky se asi ve většině smeček neslaví, co říkáte?“
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:08
Zavrtěl jsem hlavou. ,,Alespoň ve smečce, ze které pocházím se Vánoce neslavily, přijde mi to docela škoda, jsou to hezké svátky."
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:09
,,Tahle tradice přišla zdaleka, ale zatím se v okolí moc neuchytila." zamyslel jsem se. Sám jsem o Vánocích slyšel už dřív, ale dnes jsem je slavil poprvé.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:11
,,Vánoce by měly vlky spojovat. Byly vymyšleny jako svátek, kdy se všichni vlci sejdou před nadcházející zimou a uspořádají oslavu, dokud je ještě dostatek kořisti. Obdarovávají se různými předměty, aby co nejpříjemněji prožili přicházející nevlídné období."
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 21:16
„Tak to asi máme štěstí... Arati přemýšlela - jako obvykle - a vzpomínala na to, co se o nich kdy doslechla. Asi ji to ale tak vyčerpalo, že od té doby spí... Říkala, že se z daleka doslechla o tradici dávání červených bobulek... důležitým kreaturám. Nevzpomínám si přesně.“
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:19
,,Hmm, o tom jsem nikdy neslyšel, ale tvá želví společnice se zdá být velmi vzdělaná, kdo to vlastně je?" zajímal jsem se.
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 21:23
Můj pohled byl stále zabodnutý do země. Chtěla jsem říct že dárek nemám, ale myslím, že bych se jen ztrapnila. Všichni přece dárky rozdávali..
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 21:23
„Arati je užvaněná stará drbna,“ odpověděl jsem prostě Chrisovi.
- AnonymníAnonymní
Sun 20 Dec 2020 - 21:24
„Ale alespoň díky tomu zná hodně pověstí...“ dodal jsem ještě, když jsem si uvědomil, jak ti muselo vyznít.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:25
Po Modráskových slovech jsem se rozesmál. Prostě jsem si nemohl pomoct... Tak s tímhle vlkem si asi ještě užijem.
- NPC Chris
Sun 20 Dec 2020 - 21:26
,,To bys ji mohl vzít někdy sebou na pokec, rád bych se s ní seznámil." pousmál jsem se na Modráska.
- NPC Wolfy-chan
Sun 20 Dec 2020 - 21:26
,,Arati musí být skvělá společnice" zasmála jsem se po Modráskovo slovech
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: