Strana 1 z 2 • 1, 2
- AnonymníAnonymní
Pokec u Cali ^^
Wed 8 Jul 2020 - 16:42
Seděla jsem před svým doupětem a pozorovala okolní kranjinu. Poslední dny nebylo ani teplo, ani zima. Čekala jsem na Střelku, Arca a Jessi, kteří by měli dorazit za chvilku.
- StřelaAlfa
Re: Pokec u Cali ^^
Wed 8 Jul 2020 - 16:46
S jistou nervozitou jsem klusala po Arcově boku ke Cali. Stále jsem byla rozrušená z toho, co se dnes stalo. Věděla jsem, že dnes budu spát poslední noc u Wolfy a hned ráno se s Arcem vydáme na cestu. Měla jsem strach, jak to ostatní vezmou.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:47
Přiběhla jsem na místo a spatřila Cali, mladou vlčici, která se teprve nedávno stala Deltou. Nasadím letmý úsměv.
,,Ahoj Cali," pozdravili jsme ji s Arcem téměř současně.
,,Ahoj Cali," pozdravili jsme ji s Arcem téměř současně.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 16:48
"Ahoj" pozdravila jsem také a zavrtěla ocasem.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:50
Posadili jsme se ke Cali a já se rozhlédla kolem, zda nepřijde ještě někdo další. Arco se zatím ujal slova.
,,Tak jaké je to být Deltou, Cali?" pousmál se na ni.
,,Tak jaké je to být Deltou, Cali?" pousmál se na ni.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 16:52
"Upřímně, moc se toho nezměnilo.. vlastně se nezměnilo vůbec nic.. asi." uchechtla jsem se. "Jak jste se poslední dobou měli vy?" optala jsem se pro změnu já. I když mi je stále smutno, už je mi o mnoho lépe.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:53
,,To Arco říkal taky, když měl druhé narozeniny. Stal se Sigmou, ale jinak se vlastně nic nezměnilo." pobaveně jsem se usmála.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:54
,,Jinak, co se týče nás, tak se toho dnes asi hodně změnilo." řekla jsem a mírně sklopila uši.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:56
Nervozně jsem pohlédla na Arca a pak zpět na Cali. Nevěděla jsem, jak jí to říct.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 16:59
,,Víš, před nějakou dobou jsem měla divný sen. Takový sen se mi už jednou zdál a tenkrát předpovídal budoucnost. Jsem si jistá, že i tenhle měl stejný úkol. Jenže tenhle předpovídal životní nebezpečí pro mého jediného bratra, Sparkyho...." mluvilo se mi těžko, a srdce mi bilo jako o závod.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:00
,,Já bych se nikdy nedokázala smířit s tím, že bych ho nechala jen tak zemřít, aniž bych se o cokoliv jen pokusila." mluvila jsem čím dál tím více potichu, až jsem si nebyla jistá, zda mě Cali ještě slyší.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 17:02
Poslouchala jsem každé Střelčine slovo a pomalu ale jistě se snažila spojit si je do hromady.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:03
,,Bylo jasné, že nemáme moc času, ale nemohli jsme se jen tak vydat pryč." řekl Arco.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:05
,,Bylo nám jasné, že Wolfy se to nebude líbit, strachuje se o mě a asi se není čemu divit. Chceme se totiž vrátit na místo, odkud jsem před více než rokem utekla a kde zemřela většina mých i Arcových příbuzných." vyprávěla jsem dál, ale nedokázala se Cali dívat do očí.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 17:06
Koukla jsem na Arca.Vydat pryč?! Tyto dvě slova se mi ještě chvilku ozývala v hlavě a já nepatrně sklopila uši. Smutně jsem polkla a upřela zrak do země.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:07
,,Střelu napadlo, jak by se to dalo udělat. Sice to nebyl nejušlechtilejší plán, ale jediný, který jsme měli." řekl Arco a já přikývla.
,,Možná jsem to vážně neměla dělat..." zašeptala jsem s vytřeštěnýma očima.
,,Možná jsem to vážně neměla dělat..." zašeptala jsem s vytřeštěnýma očima.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:08
Všimla jsem si Calina znepokojení, ale byla jsem rozhodnutá to již dopovědět.
,,A tak... Arco je můj o-opatrovník." vypadlo ze mě.
,,A tak... Arco je můj o-opatrovník." vypadlo ze mě.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 17:11
Povzdychla jsem si ale nic neříkala. Bála jsem se o ně stejně jako Alfa. Na obou dvou mi záleželo a kdyby se jim něco stalo tak.. v duchu jsem se pokárala za to, jak na něco takového můžu vůbec myslet.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:15
Když Cali nic neříkala, ozval se vedle mě Arco. ,,Mrzí mě, že tu musíme nechat celou Ambodii s tím, že se třeba vrátíme, ale stejně jako Střela, i pro mě by bylo těžké přijmout to, že tam někde z části naší vinou zemřel nedospělý vlk."
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:20
,,Alespoň cestou tam nás na chvíli doprovodí Witann, potřebuje tím směrem pro nějaké zboží, kdyby nás v tu dobu potkalo něco zlého, pomůže nám." řekla jsem, ač to byla asi jen chabá útěcha, protože nás provede jen Ambodií a jen kousek za hranicemi se naše cesty rozdělí.
- NPC Jessi
Wed 8 Jul 2020 - 17:28
Řekla jsem si, že si vyjdu s Blackem na lov. Naše cesta začala v nedalekém lese, kde se nám moc nedařilo, a tak jsme se rozhodli jít o kousek dál. K našemu štěstí jsme zahlédly vlky z naší smečky. Nevěděla jsem, zda je dobrý nápad se přidat k rozhovoru, ale chtěla jsem to i tak zkusit. Proto jsem se vydala k nim.
- StřelaAlfa
Wed 8 Jul 2020 - 17:29
Náhle se za námi cosi šustlo, a tak jsme se naráz otočili. Byla to však jen Jessi s Blackmoonem. Zavrtěla jsem ocasem a pousmála se na ně.
- AnonymníAnonymní
Wed 8 Jul 2020 - 17:30
Mlčela jsem nadále a snažila se najít slova. "A-ahoj" pozdravila jsem je a pousmála se.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: